Atlas marketing

Marketing die
jouw merk sterker maakt

Marketing, wat is dat nu juist?
Goeie vraag, er zijn duizenden strategieën en manieren om marketing te doen. Bij Atlas gaan we terug naar de essentie. Jouw bedrijf in de kijker zetten via gerichte kanalen om zo jouw doelpubliek te bereiken. Wij zijn jouw partner in het bouwen van een krachtige en doeltreffende marketingstrategie die resultaten oplevert.

Wij helpen je graag met:
• strategie
• adverteren
• social media
• copywriting

Waar heb je last van?

Je vind geen nieuwe klanten
Je wil graag sociale media gebruiken voor marketing
Niemand weet wat je doet

Ons werk

De communicatie verloopt heel vlot met Atlas. Eerst werd het voorontwerp gemaakt van onze website. In samenspraak werden onze wensen uitgevoerd zoals we besproken hadden! Dit hebben we tot 3 maal kunnen doen zodat we heel tevreden zijn en onze website duidelijk is voor ons en onze klanten. We krijgen zelfs positieve reacties van onze klanten op onze duidelijke website. Zelf kunnen we ook onze weeklunchen (eenvoudig) aanpassen op de website waardoor we van niemand afhankelijk zijn. Service na aankoop verloopt verder ook heel goed. Een echte aanrader!!
- Dietrich Vanheule, Brasserie Klaverblad

Het was een hele fijne samenwerking met Miel:
vlotte communicatie én hele leuke foto’s. Een aanrader om mee samen te werken!
- Leslie, Tennisvlaanderen

Atlas staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Steeds in dialoog via verschillende feedback rondes bekwamen we een resultaat die mag gezien worden! De snelle response en bijwerkingen na feedback worden ten zeerste geapprecieerd. Bedankt voor de samenwerking Miel! We kijken er naar uit om verder te doen met Atlas.
- Justin, Adviesbureau Stroo

Na een helder intakegesprek ging Miel aan de slag en stelde mij op een professionele manier drie ontwerpen van mijn logo voor. Er werd duidelijk rekening gehouden met mijn verwachtingen.
Miel is zelf een jonge en dynamische kerel, wat terug te vinden is in zijn werk.
- Lander, Vastgoed Bonte

Atlas levert topkwaliteit! Heel tevreden met zijn drive en professionaliteit. Super content met mijn logo (Rozeboom Loft), puur en strak. Dikke merci hiervoor!
- Ilse, Rozeboom Loft

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een marketingcampagne?
Hoe gaat dit allemaal in z'n werk?
Wordt er rekening gehouden met mijn feedback?
Wij ondersteunen je graag met jouw project!